BejelentésKirályháza-MOM
Természetbarát Társaság

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 Tábori receptgyűjtemény  Dalok versek  Hasznos linkek  Tagdíjak, Királyháza használata  Vízi élet  


 

 

JUBILEUMI EMLÉKÉV

1968-2018

 

 

Örömmel tudatjuk minden kedves barátunkkal, hogy ez évben jubilálunk: 50 éve vettük kezelésbe a Börzsöny legszebb részén megbúvó kicsiny, romos erdészházat, hogy azt sok-sok szorgos kéz által felújítva és rendszeresen karban tartva számtalan élményekkel teli túra kiinduló pontja legyen. Köszönjük a kitartó támogatást a Tagoknak , barátainknak, és az Ipoly-erdő Zrt-nek!

 

A szép kerek számot – stílszerűen - idén több túrával is megünnepeljük. Minden évszakban egy-egy gyalogos hétvégi túrát szervezünk, melyek közül a nyári különösen kiemelt lesz (bográcsozással, tortával, tábortűzzel, táblaavatással), erre minden barátunkat, ismerősünket és üzletfelünket szeretettel várjuk! Ezen alkalmakkal nyitva lesz a ház mindenki előtt, bátran jöjjön, aki szép emlékeket szeretne felidézni, vagy csak most keltette fel kíváncsiságát a ház.

Az épületről és történetéről a honlapunkon többet is meg lehet tudni: http://kttmom.5mp.eu/web.php?a=kttmom&o=Yd046291ad

A túrák részleteit a facebook oldalunkon találjátok:

https://www.facebook.com/ktt.mom/

régen és most


Kedves látogató, kedves túratársunk!

Szeretettel üdvözlünk honlapunkon!

A honlap azért jött létre, hogy ismét  - immár a technika és a világháló lehetőségeit kihasználva - rendszeresen értesülhessünk a tervezett túrákról, megvitathassuk ügyes bajos dolgainkat, és mint egy jó könyvtár megőrizhessük illetve közkinccsé tehessük hagyományainkat, szokásainkat, emlékeinket.

Ha azon kevesek közé tartozol aki még nem ismer bennünket, most röviden bemutatkozunk: A Királyháza- MoM természetbarát szakosztály már sok évtizedes múltra tekint vissza, több generáció is felnőtt köreinkben, évről évre hol több hol kevesebb lelkesedéssel hódolva a természetjárás legkülönbözőbb formáinak, de legfőképpen a jó társaságnak!

Fő hadiszállásunk a börzsönyi Királyháza, de rendszeres együttléteink helyszínei főleg a nyaranta megrendezendő családi tábor, és a december eleji Mikulás túra. Sokunk szívét megörvendeztetik a saját hajók - túrakenuk, melyek idei évtől megint a Római parton várják tagjainkat.

________________________________________________________________________________________________________

Elnök: Lukács Miklós

Székhely: 1222 Budapest Veréb utca 5.

Elnökségi tagok:

Dr. Nagy Géza, Kókai László, Dr. Reuss Gabriella, Dr. Lukács Zsófia

Adószámunk: 18064742-1-43

(ahova az 1%-ot felajánlhatjátok)

elérhetőség: 06 30 670 10 29

A honlap készítője és karbantartója: Dr. Lukács Zsófia

Aktív túravezetők és szervezők: Lukács Zsófia, Füstös István,

Tábori zászló 

 Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!